Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων,  ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ενός  ακόμη άγνωστου ατόμου

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 58χρονης αλλοδαπής.

Ειδικότερα, η 58χρονη κατήγγειλε ότι αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, παρουσιάζοντάς της ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε και απέκτησε παράνομα πρόσβαση στο λογαριασμό e-banking της, ενώ στη συνέχεια μετέφερε το χρηματικό ποσό των -2.970- ευρώ από το λογαριασμό της 58χρονης σε έτερο λογαριασμό.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 33χρονου αλλοδαπού και ενός 29χρονου ημεδαπού,σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ενός ακόμη άγνωστου ατόμου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.