23 αθλητές τού συλλόγου μας έλαβαν μέρος την Κυριακή 8 Μάιου 2022 στην παιδική γιορτή που διεξήχθη στην όμορφη πόλη της Καβάλας !!!

Περισσότερη από 600 αθλητές από την βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν σε αυτή την παιδική συνάντηση που με πολύ μεράκι και διάθεση έφερε είς πέρας ο τοπικός σύλλογος Α.Σ. Καβάλας με τον συνάδελφο προπονητή κ. Παλτογλου Χάρη !!!

Συνδιοργανωτές αυτής της μεγάλης γιορτής ο Δήμος Καβάλας και η Περιφέρεια, μαζί με πολλούς τοπικές επιχειρήσεις υποστηρικτές του εγχειρήματος , αναπτύσσοντας τον αθλητικό τουρισμό , σε μια πόλη που ο τουρισμός βρίσκεται αρκετά ψηλά !!!

23 αθλητές συνοδευόμενοι από τους γονείς τούς έζησαν τις χαρούμενες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει , παίρνοντας όλοι μετάλλιο και δίπλωμα , συμμετοχή πολλών θα τους φανεί χρήσιμη στο μέλλον !!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου Συγχαίρει τούς αθλητές για την συμμετοχή τούς . τον κ. Παλτογλου Χάρη προπονητή , τους εθελοντές , τον σύλλογο Α. Σ. Καβάλας για την εξαιρετική διοργάνωση , τους γονείς που έδωσαν το παρόν στην παιδική γιορτή , τους προπονητές κ. Αλμασίδη Χρήστο , κ. Δοδουρα Γεώργιο , κ.Κουτροτσιου Αναστασία , κ.Ευρενιαδου Μαρία , και τον πρωταθλητή του Συλλόγου, Κωνσταντίνο Σολακίδη !!!