Έργα εμβληματικά για τον πρώην Δήμο Ελίμειας που θα αλλάξουν τον πρωτογενή τομέα και το αναπτυξιακό αποτύπωμα της περιοχής, παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου 2023, στις Τοπικές Κοινότητες Καισαρειάς, Κήπου, Κάτω Κώμης, Άνω Κώμης και Κρόκου του Δήμου Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης.

Συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» της Π.Ε. Κοζάνης, ο κ. Κασαπίδης επισκέφθηκε τους οικισμούς, συνομίλησε με τους πολίτες και έκανε εκτενή αναφορά στα έργα υποδομών που υλοποιούνται στις Τοπικές Κοινότητες, βάσει του σχεδιασμού και του πλάνου της Περιφερειακής Αρχής.

Αναφορικά με το Αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης της λίμνης Πολυφύτου σημείωσε πως: «Το μεγαλύτερο αρδευτικό της Περιφέρειας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Το έργο που περίμεναν από το 1974 οι κάτοικοι της Κοζάνης, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΥπΑΑΤ και παίρνει σάρκα και οστά».

Πλέον η παραγωγική ανασυγκρότηση στη Δυτική Μακεδονία και ο εκσυγχρονισμός του πρωτογενή τομέα θεμελιώνεται με αναπτυξιακά έργα στην πράξη που δίνουν προοπτική στον τόπο και ελπίδα στους συμπολίτες μας.

Ταυτόχρονα ο κ. Κασαπίδης, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία, της Περιφερειακής Αρχής με τον Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών σε θέματα υποδομών και επενδύσεων που σχεδιάζει ο Συνεταιρισμός και στηρίζει η Περιφέρεια, ώστε να δοθεί προστιθέμενη αξία στον κρόκο, στην τοπική οικονομία και στην ευρύτερη περιοχή.