Στην εκπομπή Επί Παντός του Top Chanel με τον Παναγιώτη Πλιάτσιο μίλησε και η Ελπίδα Κουϊμτζίδου, υποψήφια με την Ενότητα για το κολυμβητήριο. Να λοιπόν πώς εξήγησε την καθυστέρηση τόσων χρόνων στη λειτουργία του: «Εμείς προβλέπουμε και τις ενεργειακές αναβαθμίσεις. Δεν το κρατήσαμε κλειστό. Όταν μιλάμε για δημόσια έργα υπάρχει καθυστέρηση. Μπήκε εργολάβος αλλά λόγω του πολέμου …. Δεν βρήκαμε καμία έτοιμη μελέτη».

Σε ερώτηση του Μανώλη Μαρκόπουλου, υποψήφιου με την παράταξη Εδώ Κοζάνη τι έχετε να πείτε στον πατέρα που δημοσίευσε επιστολή ότι δεν είχε να πάει κάπου το παΐδι του τα Χριστούγεννα, η κα Κουϊμτζίδου απάντησε: «Η Κοζάνη είναι πόλη προορισμού Χριστουγέννων;».

Για την ικανότητα του επικεφαλής να κρατά ισορροπίες ανάμεσα σε τόσες παρατάξεις αναφέρθηκε και ο Γιάννης Ιωαννίδης , υποψήφιος με το συνδυασμό Μαζί για την Κοζάνη, όπως και για τις πιθανές διαφωνίες που πιθανόν να εμφανιστούν. «Σε αυτό βοηθάν τα στελέχη που έχουν γνώση πως δουλεύει ένας δήμος, δεν είμαστε πολλά ο Γιάννης Κοκαλιάρης, ο Νίκος Κουρού, ο Νίκος Πλεξίδας, εγώ …, είναι συγκεκριμένα τα άτομα» όπως είπε.

Ι.Π.