Στις 18 Νοεμβρίου οργανώθηκε από τους συλλόγους «Μακρυγιάννης» και Κρητών νομού Κοζάνης «Η μεγαλόνησος» σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών με την επωνυμία Δημήτριος Δαϊρούσης συναυλία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μικρής Ευαγγελίας Ντάγκα, η οποία πάσχει από σπάνια νόσο του εγκεφάλου και πρόκειται να χειρουργηθεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Η συναυλία εστέφθη από μεγάλη επιτυχία και από τα εισιτήρια, που διατέθησαν, συγκεντρώθηκε το ποσόν των 15.220 €, το οποίο και δόθηκε στην οικογένεια της Ευαγγελίας. Αξίζει να τονισθεί ότι κάποιοι συμπολίτες μας προμηθεύτηκαν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων με αποκλειστικό σκοπό τη στήριξη της προσπάθειας.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν φορείς και πρόσωπα, που οφείλομε να ευχαριστήσουμε δημοσίως.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τη διεύθυνση του μουσικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τη Σχολή εκμάθησης ποντιακής λύρας του κ. Νικολάου Κοτταρίδη για τη διάθεση των ορχηστρών τους, καθώς και την κ. Καλλιόπη Βέττα, η οποία είχε εκφράσει τη θέλησή της να στηρίξει προσπάθεια για φιλανθρωπικό σκοπό, και τον Ευάγγελο Βέττα, που τη συνόδευσε.

Ευχαριστούμε ακόμη όλους, όσοι αρνήθηκαν να λάβουν αμοιβή για τις υπηρεσίες, που προσέφεραν ή έλαβαν πολύ μικρή. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε: Την Εταιρεία Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ, βιοτέχνες, που κάλυψαν τη δαπάνη της αίθουσας, τον κ. Ελευθέριο Βωβό, για τη δωρεάν εκτύπωση αφισών και προσκλήσεων, τον κ. Κωνσταντίνο Φωτόπουλο, για τη δωρεάν μεταφορά των παιδιών του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, την Εταιρεία Υπεραγορές Σκλαβενίτη, για τη διάθεση αναψυκτικών και γλυκισμάτων, και την κ. Ιωάννα Παπαϊωάννου, για την προσφορά πιτών. Τους τεχνικούς Βαλάντη Χατζηζήση, που μαγνητοσκόπησε την εκδήλωση και σε συνεργασία με τους Φώτιο Βακουφτσή και Αθανάσιο Κασνάκη είχαν την τεχνική επιμέλειά της (ηχητικά συστήματα, αναλόγια μουσικών και γιγαντοοθόνη). Τους Άρη Ατμαζίδη, αδελφές Δαϊρούση, Ιωάννα Τελούδη, Παναγιώτη Πούλιο, Ιωάννη Καλαϊτζή, Αθανάσιο Κάτανο , Βασίλειο Κουντουρά και αρτοποιεία Κακλίδη, για τη προμήθεια σημαντικού αριθμού εισιτηρίων.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που γνωστοποίησαν και κάλυψαν την εκδήλωση. Αυτοί είναι: «Χρόνος», «Πρωινός λόγος», «Πτολεμαίος», Kozan.gr, KozaniLife, Εφημερίδα Κοζάνη, Εορδαία Live, «Το Βόιον». Ευχαριστούμε και την ΕΡΤ Κοζάνης.

Τέλος ευχαριστούμε το πλήθος των συλλόγων, που προμηθεύθηκαν αριθμό εισιτηρίων προς διάθεση στα μέλη τους.

Ευχόμαστε η μικρή Ευαγγελία να επανέλθει από το Λονδίνο με σημαντικά βελτιωμένη την κατάστασή της, όπως αισιοδοξούν οι θεράποντες ιατροί.

Για τους συλλόγους

«Μακρυγιάννης»
Ο πρόεδρος
Απόστολος Παπαδημητρίου

«Η μεγαλόνησος»
Ο πρόεδρος
Στυλιανός Αβαράκης Πιτένης

Για την ομάδα των εθελοντών «Δημήτριος Δαϊρούσης»
Χαρίκλεια και Βασιλική Δαϊρούση