Τόπος Συνεδρίου
Φλώρινα, Ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ (Βίγλας & Βαρνούντος – περ. Αγ. Παρασκευής, Φλώρινα). Παράλληλη αίθουσα ξενοδοχείο PHILIPPION (Διογένους 1 & Αγ. Παρασκευής 38, περ. Αγ. Παρασκευής, Φλώρινα)

Ημερομηνία διεξαγωγής
Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Υγειονομικό Πρωτόκολλο στον Συνεδριακό χώρο
Στις αίθουσες ομιλιών, στη συνεδριακή έκθεση καθώς και σε όλους τους χώρους του Συνεδρίου (γραμματεία, χώροι επισιτιστικών παροχών) θα τηρούνται όλες οι ισχύουσες διατάξεις και μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας καθώς και ο αντίστοιχος περιορισμός συμμετεχόντων που θα ισχύσει κατά την περίοδο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Βεβαίωση παρακολούθησης
Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το επιστημονικό πρόγραμμα είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά θα έχουν δικαίωμα παραλαβής Μοριοδοτημένου (CME-CPD Credits) Ηλεκτρονικού Πιστοποιητικού Παρακολούθησης. Και οι δυο τρόποι θα καταγράφουν τις ώρες παρακολούθησης που θα προσμετρηθούν για την παραλαβή του E-certificate.

Παραλαβή βεβαίωσης παρακολούθησης
Οι Σύνεδροι μπορούν να παραλάβουν την Βεβαίωσή τους ηλεκτρονικά ως ακολούθως:

Να την κατεβάσουν ηλεκτρονικά μέσα από την πλατφόρμα E- Certificates (https://certificates.congressworld.gr/gr/congress) της ιστοσελίδας www.congressworld.gr αναγράφοντας τον Τίτλο του Συνεδρίου, το Επώνυμό τους και τον αριθμό barcode της κονκάρδας τους, 2 ημέρες μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν σχετική ενημέρωση 2 ημέρες μετά τη λήξη του συνεδρίου.

Πηγή: 15xebecongress2021.gr