Ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζήσης Μάρας παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που το χαρακτήρισε πλούσιο με μια μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες. Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα ικανοποιητικό στο κλείσιμο της θητείας μας , είπε χαρακτηριστικά .

Πέρα από τη συναυλία με το Γιώργο Παπαδόπουλο στις 8 Δεκεμβρίου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου όπου θα πραγματοποιηθεί και η Λευκή Νύχτα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο , αναφέρθηκε και σε ένα δωρεάν swing party στις 28 Δεκεμβρίου στο Κύκλον. Την ίδια μέρα θα ανάψουν και τα φαναράκια . Επίσης θα γίνει μια συναυλία με την Πανδώρα στις 29 Δεκεμβρίου με την Καλλιόπη Βέττα, ενώ δεν θα λείψουν τα λαϊκά δρώμενα με τους Μωμόγερους και εντός της πόλης, αλλά και η παρουσίαση της νέας δουλειάς του Μανώλη Κουτσοσίμου,

Στη Βιβλιοθήκη θα φιλοξενηθεί μια επαναλαμβανόμενη παράσταση το «Σώστε το Δάσος» και άλλες εκδηλώσεις, ενώ θα παρουσιαστεί και η νέα δουλειά του Μανώλη Κουτσοσίμου. Όσο για το ακριβές ποσό των εκδηλώσεων, αλλά και της συναυλίας του Γιώργου Παπαδόπουλου δεν απάντησε.

Σε ερώτηση για το πόσο ικανοποιημένοι είναι από το είδος των εκδηλώσεων που παρέχεται απάντησε: «Πιάνουμε μια βεντάλια από jazz και swing μέχρι πιο ελαφρολαϊκά και ποπ ώστε και κάποιος επιλεκτικός πάλι θα εξυπηρετηθεί από την τόσο μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων».

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία στην Κοζάνη»