Ένα μοναδικό αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και το παλιό, καλό λαϊκό τραγούδι, πραγματοποίησε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο στέκι του, παρουσία αρκετού κόσμου. Οι φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν με τη μουσική και τα τραγούδια αγαπημένων συνθετών, που έχουν πρωτοτραγουδήσει αξέχαστοι έλληνες τραγουδιστές.
Κορυφαίοι μουσικοί χάρισαν στον κόσμο μια όμορφη βραδιά και πιο συγκεκριμένα ο Μανώλης Πάππος στο τρίχορδο μπουζούκι και στο τραγούδι και ο Δημήτρης Μυστακίδης στην κιθάρα και το τραγούδι επίσης. Τους συνόδευσε με εξαιρετικές ερμηνείες η πολλά υποσχόμενη Ανατολή Μαργιόλα.
Για ένα αφιέρωμα το οποίο προσέγγισε το παλιό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι με πολύ σεβασμό, έκανε λόγο στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο πρόοδος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Τάσος Γκλούμπος , ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην ποιότητα της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση ακούστηκαν μεταξύ άλλων τραγούδια των Τσιτσάνη, Καλδάρα, Χιώτη και άλλων, ενώ ο κόσμος φάνηκε να το χαίρεται ιδιαίτερα. Οι μουσικές και κινηματογραφικές βραδιές του Φιλοπρόοδου συνεχίζονται, παράλληλα με τη κοινωνική δράση του συλλόγου με το μαγαζάκι της προσφορές αλλά και άλλες εθελοντικές δράσεις.
Β.Σ.


















