Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου» δυσκολεύει η διερεύνηση της υπόθεσης του Γιώργου Πολύζου, πατέρα του άτυχου Κωστή, ο οποίος πέθανε στις 7 Απριλίου 1997.

Ο φάκελός του δε διατηρείται πια στο Μαμάτσειο, γιατί καταστράφηκε από φυσική αιτία. Πριν από περίπου 16 χρόνια, το 1999 ή το 2000 βγήκαν όλα τα αρχεία από τις αποθήκες προκειμένου να τοποθετηθούν ειδικά ράφια για να αρχειοθετηθούν σωστά. Δυστυχώς όμως μια μεγάλη μπόρα έφερε μεγάλη ποσότητα νερού προς το μέρος των φακέλων και αυτοί καταστράφηκαν .
Ήδη βέβαια δόθηκαν αρκετά στοιχεία από τη διοίκηση του νοσοκομείου, όπως η εισαγωγή του Γιώργου Πολύζου στο Μαμάτσειο και την καρδιολογική κλινική, όπως και το πιστοποιητικό θανάτου .Όχι όμως οι εξετάσεις , οι οποίες και θα μπορούσαν να αποδείξουν πολλά… Φυσικά μαζί με τον ιατρικό αυτό φάκελο καταστράφηκαν κι άλλοι μαζί, γεγονός που δυσχεραίνει την τεκμηρίωση της αλήθειας για τον πραγματικό θάνατο του Γιώργου Πολύζου.
Κάθε νοσοκομείο υποχρεούται να φυλάσσει για 20 χρόνια τα αρχεία , αλλά δυστυχώς στην περίπτωση της υπόθεσης του Γιώργου Πολύζου παρότι όλα κινήθηκαν πολύ αργά, 19 χρόνια μετά, δεν βοηθάει η συγκυρία. Με το ερώτημα να πλανάται για ποιο λόγο δε διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή για το θάνατο ενός νέου άνδρα με λευκό ιστορικό.
Ι.Π.