Η επισκεψιμότητα στο «Δάσος των Ξωτικών» έφτασε στα 53.964 άτομα, ξεπερνώντας το φράγμα των 50.000.

Μάλιστα σύμφωνα με εκτιμήσεις τουλάχιστον 30.000 επισκέπτες προέρχονταν από περιοχές εκτός Κοζάνης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο ράδιοΛόγος και το Λύσανδρο Ρήγα ο πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Γιώργος Ευρενιάδης μέσα από τη συχνότητα του West Radio.2.000 εισιτήρια δόθηκαν δωρεάν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, γεγονός που ανεβάζει την επισκεψιμότητα του χριστουγεννιάτικου χωριού.

O στόχος επετεύχθη. Υπάρχει τώρα «μια πολύτιμη εμπειρία με την πολυτέλεια του χρόνου για καλύτερο σχεδιασμό. Υπήρξαν παραλείψεις, λάθη», ομολόγησε ο κ. Ευρενιάδης, αλλά ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο που έγινε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ήμασταν αδιάβαστοι ως προς τους εκθέτες» με την προσέλευση να είναι πολύ μεγαλύτερη από τα αναμενόμενα χωρίς την ανάλογη προετοιμασία από πλευράς διοργανωτών.

Δύο νέες εκθέσεις την άνοιξη
Πέρα από την ανθοκομική έκθεση που φθίνει, όπως ανέφερε στο Λύσανδρο Ρήγα ο πρόεδρος του Εκθεσιακού κ. Γιώργος Ευρενιάδης στα σκαριά βρίσκονται δύο ακόμα εκθέσεις για την άνοιξη: Η έκθεση ορυχείου ενόψει της Πτολεμαΐδας 5 με τη συμμετοχή όλων των τεχνικών εταιριών του χώρου και εταιριών βαρέων οχημάτων και η έκθεση ομορφιάς και μόδας , η οποία συναντά μεγάλη επιτυχία μιας και κέντρο έχει την γυναίκα.
Ι.Π.