Με αφορμή την συγκεκριμένη φωτό από την όμορφη πόλη των Γρεβενών θα ήθελα να πω κάποια πράγματα. Σε οποιαδήποτε άλλη ανεπτυγμένη χώρα της Ευρώπης που θα είχε την Φυσική ομορφιάς της Δυτικής Μακεδονίας η Περιοχή θα έσφυζε από ευημερία και ανάπτυξη.

Τρεις από τις πέντε πόλεις της ευρύτερης περιοχής έχουν είτε λίμνη ,είτε της διασχίζει κάποιο ποτάμι,πως το έχουν αναδείξει αυτό,πολύ απλά κάνοντας απόλυτος τίποτα…..

Γνωρίζετε ότι η Δυτική Μακεδονία είναι η μόνη περιοχή που την περιβάλουν όχι μια ούτε δυο αλλά ΕΦΤΑ λίμνες !!! είμαι σίγουρος όχι γιατί είναι όλες αναξιοποίητες και εμείς περιμένουμε την ανάπτυξη να έρθει να μας χτυπήσει την πόρτα ενώ θα μπορούσαμε μόνοι μας να αλλάξουμε τα δεδομένα του παιχνιδιού !!

Υπάρχουν Χωριά σαν το Νυμφαίο που θα μπορούσαν και αυτά να πάρουν ένα μεγάλο μερίδιο τουρισμού και απλά εχουν εγκαταλειφθεί και αφεθεί στην τύχη τους
πχ Σπήλαιο,η Χρυσαυγή Βοϊου,τα παραλίμνια χωριά της λίμνης Πολυφύτου το πλατανοδάσος Ρυμνίου και πόσα άλλα μέρη της Περιοχής μας….

Δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει το πιο σημαντικό,αν αναπτυχθεί μια πόλη αναγκαστικά θα συμπαρασύρει και τις διπλανές (βλέπε Τρίκαλα -Καρδίτσα )….

Στην Βέρνη λοιπόν της Δυτικής Μακεδονίας….