Με έξι συλλογικότητες η κοινωνική ομάδα του Συλλόγου με εύλογη ικανοποίηση ανακοινώνει την υλοποίηση μιας ακόμη δράσης που είναι συνέχεια της προηγούμενης, όταν στις 18 Σεπτεμβρίου 2023 ο εφημέριος στο Αγναντερό Καρδίτσας, Παπά Βασίλης ζήτησε, μετά την παραλαβή της γενναίας αποστολής μας με είδη πρώτης ανάγκης, να μην τους ξεχάσουμε.

Αυτό και κάναμε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, με τις παρακάτω συλλογικότητες σε κοινή δράση να παραδίδουμε ξανά στον Παπά Βασίλη στοχευμένα είδη που μας υπέδειξε, για τις ανάγκες του συσσιτίου που πραγματοποιεί με τους εθελοντές από την αρχή της δοκιμασίας των κατοίκων της περιοχής από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Φιάλες υγραερίου, καύσιμη ύλη για το μαγείρεμα και όσπρια θα ενισχύσουν τις ανάγκες του συσσιτίου για τον επερχόμενο χειμώνα.

Ευχαριστούμε θερμά τις συλλογικότητες που συμμετείχαν και είναι:

1. εργαζόμενοι στην ΑΝΚΟ
2. εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΚ
3. εργαζόμενοι στη ΔΟΥ
4. εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ
5. εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα
6. εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς

Για άλλη μια φορά ασκηθήκαμε επιτυχώς στην αλληλεγγύη, βοηθήσαμε το συσσίτιο του Αγναντερού Καρδίτσας με την τόσο χρήσιμη κοινή δράση συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Κοζάνης, απλά, διακριτικά και προπάντων αποτελεσματικά.

Ακολουθεί για την κοινωνική μας ομάδα η δράση για την προετοιμασία των καθιερωμένων δεμάτων που θα δοθούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα στις οικογένειες συμπολιτών της διπλανής πόρτας.
Το Δ.Σ.