Έργο εξωφύλλου: Cacao Rocks ”Monobloc Chair” – Ακρυλικά σε καμβά

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Λευτέρης Πλασκοβίτης αναμετράται με το ερωτηματολόγιο του Προυστ! Ανακαλύψαμε ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας και της Πίνδου παρέα με τον Βαγγέλη Πράππα. Ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις της Herbs & Oils, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και μεταποίησης αρωματικών φαρμακευτικών φυτών. Μυρίσαμε σιδερίτη και λεβάντα. Από την Ανατολική Ακτή φτάσαμε στην Κοζάνη με επιταχυντή τα τύμπανα και οδηγό τον Σωτήρη Κουτσουνάνο. Αναρωτηθήκαμε αν η ανωνυμία είναι καλό ή κακό πράγμα.

Γνωρίσαμε τους 50+ και συζητήσαμε για την υγιή γήρανση, τις ξεχασμένες ανάγκες των ατόμων άνω των 50, τα βαθιά δομημένα στερεότυπα στην κοινωνία αλλά και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για μια κοινωνία δίκαιη για όλους σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Πήραμε τον δρόμο της λησμοσύνης και βρήκαμε την παροντική μας ύπαρξη. Δημιουργήσαμε χέρια σαν μέσο ανακάλυψης. Ταξιδέψαμε στην Σαμαρίνα Γρεβενών, όπου κάθε χρόνο μας αποκαλύπτεται πιο δραστήρια και ζωντανή. Παίξαμε, μοιραστήκαμε, προσφέραμε, ανακαλύψαμε κομμάτια του εαυτού μας μέσα από την προσφορά συνοδεύοντας άτομα με αναπηρία στην κατασκήνωση.

Προβληματιστήκαμε με την μείωση του πληθυσμού στην Δυτική Μακεδονία. Βρήκαμε τον τόπο και τον τρόπο στο Φεστιβάλ TOPOS σε ένα μοναδικό φυσικό φόντο αυτό των Γρεβενών. Γεμίσαμε τις καλοκαιρινές μας μέρες! Μαγευτήκαμε από την ομορφιά στην Ελαφόνησο, πήραμε το καλοκαιρινό μας δώρο, βρεθήκαμε στην Βλάστη Κοζάνης, ένα από το ομορφότερα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας. Μαγειρέψαμε γεμιστά κολοκυθάκια. Διαβάσαμε τις πλανητικές διελεύσεις.

Αυτά και άλλα πολλά στο νέο Together που κυκλοφορεί!