Την Πέμπτη 30/11/2023 πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Εορδαίας και παράλληλα έγιναν και εκλογές. Εξελέγη νέο ΔΣ, ΕΕ και αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία.

Το νέο ΔΣ αποτελείται (αλφαβητικά) από:

Καραλάζος Θωμάς
Κατσάλη Φανή
Κουδούνας Παναγιώτης
Σάκκος Νικόλαος
Τσάκωνα Ελένη

Το σωματείο πλέον με νέες δυνάμεις καλείται να οργανώσει τον αγώνα, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έβαλαν όλες οι κυβερνήσεις και συνεχίζονται με νέα επίθεση στο εναπομείναν εισόδημα και δικαιώματα των συνταξιούχων.

Ζούμε σε μια περιοχή που φθίνει από την πολιτική της απολιγνιτοποίησης, έχουμε το υποβαθμισμένο σύστημα υγείας, καθώς και τη δυσβάσταχτη συμμετοχή στα φάρμακα, μας αναγκάζουν να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η ακρίβεια στο ρεύμα, στα τρόφιμα, σε όλα τα είδη μας τσακίζει. Δεν μπορούμε να ζήσουμε, πολύ περισσότερο να στηρίξουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα παλέψουμε ούτως ώστε να αναδειχθούν όλα αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν τους συνταξιούχους της Εορδαίας και που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με όλους τους συνταξιούχους της χώρας, με βάση το πλαίσιο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ.

Πτολεμαΐδα, 05/12/2023