Την Κυριακή 6/12/2020, τα μέλη και η γραμματεία της Κοινότητας Κοζάνης πραγματοποιήσαμε τηλεδιάσκεψη με τον βουλευτή Κοζάνης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, μετά από δική του πρόσκληση. Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι ο πρώτος αιρετός που ζήτησε συνάντηση με το συμβούλιο της Κοινότητας, από την εκλογή μας μέχρι και σήμερα, και τον ευχαριστούμε θερμά.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θεσμικά θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους δημότες της Κοζάνης, καθώς και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των Κοινοτήτων, κυρίως ως προς την έλλειψη αποφασιστικού χαρακτήρα που απέκτησαν μετά την τελευταία νομοθετική τροποποίηση.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Γρηγοριάδης, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Μπηλιώνης, τα μέλη Λένα Λαζάρου, Βούλα Μανώλα, Αργύρης Μπιλιώνης και Στέλιος Χλιαράς, καθώς και η γραμματέας της Κοινότητας Βασιλική Σιαλβέρα.
Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής του τόπου μας να έρχονται σε επαφή με τις βαθμίδες τις αυτοδιοίκησης, ακόμα και με τις Κοινότητες, που βρίσκονται στο πιο μικρό σκαλί, αλλά και παράλληλα πιο κοντά σε δυνητική επαφή με τον κάθε δημότη.
Ελπίζουμε αυτή η πρώτη αυτή επαφή να έχει συνέχεια, και εποικοδομητική συνεργασία και έργο!
Πηγή fb:Κοινότητα Κοζάνης


















