Τα πολλά προβλήματα και οι καταγγελίες των πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης για την ανάρτηση των δασικών χαρτών, απασχόλησαν εκτός ημερήσιας διάταξης το δημοτικό συμβούλιο, με το σώμα να δεσμεύεται πως θα κάνει πιο αναλυτική ενημέρωση με την επιστροφή από την Αθήνα, του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Δεσποτίδη, ο οποίος θα έχει μέσα στην εβδομάδα συνάντηση για το θέμα με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο.

Όπως είπε σχετικά ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, από την κ. Φάμελλο θα ζητηθεί είτε η αναβολή είτε να πάρουν πίσω την εν λόγω ανάρτηση, ή τουλάχιστον να διορθωθούν τεχνικά ζητήματα που καταγράφηκαν και μέσω της επιστολής του ΤΕΕ.

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Μαλούτας ζήτησε να απασχόλησει το δημοτικό συμβούλιο το θέμα, το οποίο απασχολεί αρκετούς πολίτες, ζητώντας ενημέρωση για το εύρως του προβλήματος και τι μπορεί να γίνει.

Την προσεχή Πέμπτη, επίσης, θα γίνει σχετική ενημέρωση σε επίπεδο αποκεντρωμένης διοίκησης, με τον δήμαρχο να δεσμεύεται πως αν δεν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη με τον υπουργό στο ενδιάμεσο, πως στο επόμενο συμβούλιο το θέμα θα τεθεί αναλυτικοτερα.

Β.Σ.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το