“Ότι είναι παρελθόν, είναι πρόλογος” είπε ο Σαίξπηρ… Εμείς, λοιπόν, βρισκόμαστε ξανά. Τα θεατρικά εργαστήρια του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, μετά την ανάπαυλα των γιορτών, επιστρέφουν. Από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, θα είμαστε μαζί με τον δεύτερο κύκλο των θεατρικών εργαστηρίων μας.

Τα τέσσερα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:
Παιδικό (για παιδιά Δ’-ΣΤ’ δημοτικού), Εφηβικό, Ενηλίκων και ΑμεΑ.
Οι μέρες και οι ώρες των συναντήσεων είναι:
Κάθε Δευτέρα
Τμήμα ΑμεΑ 17:00-18:30
Διδάσκουσες: Ελεάνα Γεωργιάδου, θεατρολόγος- ηθοποιός/ Αναστασία Βαβλιάρα, κοινωνική λειτουργός

Τμήμα Ενηλίκων 19:30-21:30
Διδάσκων: Παναγιώτης Νάκος, θεατρολόγος- ηθοποιός
Κάθε Τρίτη

Τμήμα Παιδικό 16:30-18:00
Διδάσκουσα: Ελεάνα Γεωργιάδου, θεατρολόγος- ηθοποιός

Τμήμα Εφηβικό 18:30-20:00
Διδάσκουσα: Μαρία Μπατάνη, θεατρολόγος- ηθοποιός

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην Κεντρική Σκηνή της Αίθουσας Τέχνης. Θα τηρούνται αυστηρά όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα για την προστασία και αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, που θα ισχύουν τόσο για τους κλειστούς χώρους συναθροίσεων όσο και για τα σχολεία.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ τον μήνα. (Οι φοιτητές των πανεπιστημιακών τμημάτων και των τμημάτων ΤΕΙ της πόλης μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τα τμήματα, με βεβαίωση εγγραφής από τη σχολή τους).

Για πληροφορίες και νέες εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία μας, στην Αίθουσα Τέχνης ή στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ. 1). Οι γονείς/συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και/ή αίτηση εγγραφής.

Υπεύθυνη Εργαστηρίων: Μαρία Μπατάνη