Η εταιρεία με το Sicario στην Κοζάνη έφερε και εκπλήξεις, κάποιες θετικές, κάποιες όμως όχι. Στα θετικά η κλήρωση έξι δώρων μεταξύ των οποίων ενός ταξιδιού στο Λονδίνο, ενός στη Ρώμη και ενός στα Μετέωρα. Επίσης δόθηκαν σε τρεις ακόμα τυχερούς ένα smartwatch, ένα tablet και μια τηλεόραση.

Στα αρνητικά τα πυροτεχνήματα που έπεσαν από χαμηλά οπότε και τα θραύσματα κατέληγαν στα κεφάλια όσων βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην πλατεία. Η αλήθεια είναι ότι αν συνεχιζόταν για κάνα δυο λεπτά αυτή η κατάσταση μπορεί και να ξέφευγε. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάτι σοβαρό.

Απλά απορούμε πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων ότι θα πέσουν πυροτεχνήματα για να υπάρχει και η ανάλογη προετοιμασία. Η σύμβαση της Περιφέρειας με την εταιρεία δεν ανέφερε για πυροτεχνήματα ούτε φυσικά για τα δώρα.

Ι.Π.