Με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδερού Νικόλαο Τσιτσιουρή συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Σταύρος Παπαδόπουλος στα πλαίσια των επισκέψεών του για την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Σερβίων.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» Δημοτικοί Σύμβουλοι, κτηνοτρόφοι και κάτοικοι του χωρίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε δύο κύρια θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα: την αγροτική ανάπτυξη και την κτηνοτροφία. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι στην περιοχή, καθώς και τις δυνατότητες για βελτίωση και ανάπτυξη.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τη δέσμευσή του για την υποστήριξη του τοπικού γεωργικού και κτηνοτροφικού τομέα και δήλωσε την προθυμία του Δήμου να συνεργαστεί στενά με τους παραγωγούς για την προώθηση αειφόρου ανάπτυξης και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν επίσης τις απόψεις και τις ανησυχίες τους, ενθαρρύνοντας την ανοιχτή και διαρκή επικοινωνία με τις αρχές του Δήμου προς την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων.