Μια όμορφη συνάντηση θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11.00 στο blue castle cafe στην Κοζάνη ανάμεσα στα τμήματα Κ.Ι.Ε.Π.Ε. Βέροιας & Κοζάνης και του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης. Με πρωτοβουλία των πολύτιμων συνεργατών μας Σέβη Γεωργιάδου, Αλεξάνδρα Καρυπίδου & Martha Koutsimani τα δεμένα και ενεργά τμήματα της Βέροιας και της Κοζάνης θέλησαν έρθουν σε επαφή, να γνωριστούν, να μοιραστούν εμπειρίες και συναισθήματα.

Η αγαπημένη σε όλους Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια και πολύτιμη συνεργάτης του Κ.Ι.Ε.Π.Ε., Σοφία Γεωργιάδου θα τιμήσει τη συνάντηση με την παρουσία της και θα αναπτύξει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα «Εγώ και οι άλλοι». Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και την αγάπη της στο έργο του Κ.Ι.ΕΠ.Ε. όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνάντηση θα παραστούν, ακόμη, οι Υπεύθυνες Συντονίστριες των Τμημάτων Κοζάνης & Βέροιας, κα Καρυπίδου Αλεξάνδρα και κα Κουτσιμανή Μάρθα και η εισηγήτρια και ξεχωριστή συνεργάτης, κα Γεωργιάδου Σέβη.

Το Κοινωνικό Ινστιτούτο πάντα με γνώμονα την ενίσχυση της κοινωνικοποίησης, τη σύσφιξη των ανθρώπινων σχέσεων, την προαγωγή της θετικότητας και της ψυχικής ευημερίας, στηρίζει και ενθαρρύνει τέτοια όμορφα μοιράσματα! Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Περιμένουμε με χαρά να παρευρεθείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να μοιραστείτε χαμόγελα, αγκαλιές, συναισθήματα!!!

Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Και όπως είπε ο αγαπημένος σε όλους Τ. Λειβαδίτης “O κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι, υπάρχει”.