Ολοκληρώθηκε και η προτελευταία αξιολόγηση της γυμνάστριας του συλλόγου μας Κυρίας Κουτρότσιου Αναστασίας, διεθνής διαιτητής στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό , στο Dakar της Σενεγάλης.

Η κυρία Κουτρότσιου καλεσμένη από την παγκόσμια ομοσπονδία του Ολυμπιακού αγωνίσματος Ταεκβοντό βρέθηκε στο Dakar της Σενεγάλης για να λάβει μέρος στο Αφρικανικό προκριματικό πρωτάθλημα ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2024 .

Ακόμη μία Ηπειρωτική πρόκριση υπολείπεται για να αποφασίσει η επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τις τέσσερις καλύτερες γυναίκες διαιτητές της Ευρώπης, εάν θα πάρουν το εισιτήριο για να βρεθούν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη τον Ιούλιο στο Παρίσι.

Για την ιστορία, η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, τον Μάρτιο του 2023 στις Βρυξέλλες, σε εξετάσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας κατάφερε να περάσει στις οκτώ καλύτερες διαιτητές της Ευρώπης , όπου και της δόθηκε το δικαίωμα να βρεθεί στις πέντε διοργανώσεις για αξιολόγηση , που όρισε η Παγκόσμια ομοσπονδία . Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, στο Grand Prix στο Παρίσι , στο Final Grand Prix του Μάντσεστερ , στο προκριματικό της Σενεγάλης , και σε ακόμη ένα ηπειρωτικό προκριματικό.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και τα μέλη συγχαίρουν την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία για την προσπάθεια που καταβάλει να βρεθεί ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Διαιτησίας στους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι και φυσικά της πόλης μας της Κοζάνης και του Συλλόγου μας Μακεδονική Δύναμη.