Giorgos Kasapidis B: “Ένας τόπος, μια μεγάλη μουσική αγκαλιά”, ήταν ο τίτλος του πρώτου φεστιβάλ μουσικής του μουσικού σχολείου Πτολεμαΐδας, η αυλαία του οποίου έπεσε σήμερα.
Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αρωγούς και τους ανθρώπους του μουσικού σχολείου. Ιδίως του άξιου διευθυντή του Παύλου Ταγτεβερενίδη, που συνέλαβε την ιδέα και ενέπνευσε για την υλοποίηση της.

Η συμμετοχή μουσικών σχημάτων νέων και μαθητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η στέψη της επιτυχίας της πρωτοβουλίας.

Έντονα τα μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας που ενέπνευσαν οι ομάδες των νέων μουσικών και των δασκάλων τους, με τις ερμηνείες τους, τη δημιουργικότητα τους και τη συλλογικότητα τους.

Αντάξια του μεγάλου ευεργέτη Νικολάου Δούμπα, με καταγωγή από τη Βλάστη Κοζάνης, στον οποίο ήταν αφιερωμένες οι εκδηλώσεις.

Αυτή την Ελλάδα αξίζουμε και αυτήν θέλουμε!

Βίντεο αποφώνησης του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ «Νικόλαος Δούμπας»