Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόρειο Πεδίο για 5η χρονιά διοργανώνει το Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους χωρίς λόγια «NO WORDS ISFF» στην Πτολεμαΐδα.

Ένα φεστιβάλ που προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη χρόνια που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης του ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ στις 23 Δεκεμβρίου του 2018! Ένα φεστιβάλ ανεξάρτητο και καινοτόμο σε ευρωπαϊκό επίπεδο μιας και αφορά ένα συγκεκριμένο είδος ταινιών… αυτές δίχως λόγια! Τα τελευταία τρία χρόνια υπάρχει και η κατηγορία του ελληνικού προγράμματος στο οποίο δεν υπάρχει περιορισμός σε κάτι πέρα από την διάρκεια της κάθε ταινίας. Φέτος για πρώτη φορά εισάγεται και η κατηγορία Stuff Pick, εκτός διαγωνισμού, όπου θα προβληθούν ταινίες επιλογής του φεστιβάλ.

Το No Words ISFF θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο, στο φιλόξενο και ζεστό χώρο του αμφιθέατρου του Ποντιακού συλλόγου Πτολεμαΐδας με την πόρτα να ανοίγει στις 18:30 (έναρξη ταινιών στις 19:00). Το Ελληνικό πρόγραμμα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτών και το διεθνές 1ωρα & 30 λεπτά. Στο τέλος των προβολών το κοινό ψηφίζει για την ανάδειξη της αγαπημένης του ταινίας.

Στην σελίδα του φεστιβάλ στο facebook: No words ISFF έχουν αναρτηθεί δημοσιεύσεις από σκηνοθέτες από διάφορες χώρες του πλανήτη όπου καλούν το κοινό της πόλης να δώσει το παρόν στην φετινή διοργάνωση. Ας μην τους χαλάσουμε το χατίρι!

“Χωρίς Λόγια” δίνουμε ραντεβού για τo Σάββατο!

 

Ο Πρόεδρος
Στράτος Ιορδανίδης

Η Γενική Γραμματέας
Ματίνα Ζιώγου