Ως απερχόμενη Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Κοζάνης εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους Αντιδημάρχους. Τους εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία.

Επίσης, εύχομαι στον νέο Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, δηλώνοντας ότι θέτω στη διάθεσή του τις γνώσεις και την εμπειρία επί πολεοδομικών θεμάτων που απέκτησα κατά τη διετή εντατική άσκηση των καθηκόντων μου ως οικεία αντιδήμαρχος. Είμαι πεπεισμένη πως στο άμεσο χρονικό διάστημα θα εκδοθεί επιτέλους το Προεδρικό Διάταγμα έγκρισης της Ε’ Πολεοδομικής Ενότητας, θα ενταχθεί ο Δήμος στο πρόγραμμα πολεοδομικών μεταρρυθμίσεων (ΤΠΣ) και θα προχωρήσει η ψηφιοποίηση του αρχείου των παλαιών οικοδομικών αδειών, κατευθύνσεις προς τις οποίες εργάστηκα με αφοσίωση.

Η Πολεοδομία, μπορεί να έκλεισε για εμένα θεσμικά, εντούτοις εξακολουθώ να πιστεύω ότι η άσκηση ορθής Πολεοδομικής Πολιτικής αποτελεί το πρωταρχικό και βασικό μέσο ανάπτυξης, που περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη ο Δήμος μας λόγω απολιγνιτοποίησης, οπότε θα εξακολουθήσω με ζήλο και αποφασιστικότητα να εργάζομαι προς την κατεύθυνση αυτήν.

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω όλα τα υπηρεσιακά στελέχη της Πολεοδομίας για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, για τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία τους, καθώς και για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μιχαηλίδη και το Δήμαρχο Κοζάνης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και για τη συνεργασία μας.