Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και ο Γρηγόρης, με το Love Donut, της δίνει μία ξεχωριστή γεύση αγάπης. Άλλωστε, ο έρωτας, όπως πολλοί λένε, περνάει πρώτα από το στομάχι!

Το Love Donut του Γρηγόρη, που πέρυσι αγαπήθηκε πολύ και έγινε ανάρπαστο, έρχεται και φέτος να γλυκάνει τις καρδιές των ερωτευμένων, και όχι μόνο! Με ροζ επικάλυψη, τρούφα σε σχήμα καρδιάς και πλούσια γέμιση φράουλας, είναι απολαυστικό, όπως πρέπει να είναι κάθε στιγμή με το ταίρι σας, και ξεχωριστό όπως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Θα το βρείτε την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου, από 12 ως 18 Φεβρουαρίου, σε  όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order App. Είτε αγοράσετε ένα για να το μοιραστείτε με το άλλο σας μισό, είτε δύο για να φτιάξετε το πιο γλυκό ζευγάρι, η γιορτή σας θα έχει τη δική της… γλύκα.

Επειδή όμως γιορτή των ερωτευμένων χωρίς δώρα δεν γίνεται, ο Γρηγόρης διοργανώνει έναν διαγωνισμό σε Facebook και Instagram! Ένας τυχερός μαζί με το ταίρι του θα κερδίσουν ένα ταξίδι 2 διανυκτερεύσεων στο ρομαντικό Ναύπλιο, και 5 ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα απολαυστικό πρωινό Γρηγόρης, φυσικά για δύο!

Λάβετε και εσείς μέρος, γιατί η αγάπη δεν μπορεί να περιμένει!

Happy Valentine’s Day

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2023-2024 και κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Μάγδα Πανουργιά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλέφωνο επικοινωνίας +30 210 6898300

Website: gregorys.gr 

Facebook: gregorysgr 

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr