Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, το Πανελλήνιο Κύπελλο Δρόμου Αντοχής Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Α.Σ. «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» και το Δήμο Σερβίων.

Η διοργάνωση προσέλκυσε 50 συμμετοχές από αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, ενώ η πραγματοποίηση του αγώνα στηρίχθηκε από 150 εθελοντές που συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του. Στο πλαίσιο του αγώνα, διοργανώθηκαν επίσης δραστηριότητες για μικρούς αθλητές, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της ποδηλασίας και να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του πολιτικού χώρου. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης με αρμοδιότητα στην εποπτεία των Δ.Ε. Αιανής και Ελίμειας, κ. Ζήσης Στημονιάρης, και η Αντιδήμαρχος Κοζάνης με αρμοδιότητες στον Τουρισμό, την Πολεοδομία και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), κ. Κυριακή Χατζημανώλη – Φουρκιώτη.

Ο Δήμος Σερβίων εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και εθελοντές, καθώς και στους χορηγούς και συνεργάτες που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. Επίσης, ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για τη συνεργασία και τη στήριξή της.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου τόνισε: «Είμαστε περήφανοι που φιλοξενήσαμε το Πανελλήνιο Κύπελλο Δρόμου Αντοχής στα Σέρβια.

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές, εθελοντές, χορηγούς και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την εξαιρετική συνεργασία. Συνεχίζουμε να προωθούμε τον αθλητισμό και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας».