Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στην περιοδεία μου στην Κοζάνη, βρήκαμε τον χρόνο με τους συναδέλφους βουλευτές κ. Παπαδόπουλο και Κωνσταντινίδη, να επισκεφθούμε δυο σημαντικά μνημεία για την ιστορία της περιοχής. Το Μνημείο των σφαγιασθέντων από τους Ναζί στο Μεσόβουνο και το Μνημείο των σφαγιασθέντων από τους Ναζί στους Πύργους. Και στα δυο Μνημεία κατέθεσα στεφάνι ως ένδειξη Τιμής και Μνήμης για τους μάρτυρες νεκρούς μας. Οι ιστορίες που έμαθα από τους ντόπιους απίστευτες. Πότε η Ανθρωπότητα να μην ξαναζήσει τέτοιες θηριωδίες.
Για την δημιουργία του εκπληκτικού Μνημείου στους Πύργους συνέβαλε και η Βουλή των Ελλήνων.

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο της περιοδείας μου στο Νομό Κοζάνης, επισκέφθηκα μαζί με τον βουλευτή κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντινίδη και την Πτολεμαΐδα. Είχαμε συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο της πόλεως για τα προβλήματα της περιοχής. Μετά κάναμε βόλτα στην αγορά, όπου χαιρετίσαμε και μας χαιρέτισε ο κόσμος. Όσοι δεν έχετε πάει στην Πτολεμαΐδα δεν έχετε εικόνα για το πόσο όμορφα καφέ έχει αυτή η πόλη.

Μετά επισκεφθήκαμε ένα από τα μεγάλα χωριά, τους Πύργους, όπου και συναντήσαμε πάρα πολύ κόσμο. Η υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι συμπατριώτες μου Δυτικομακεδόνες στον Πύργο με συγκίνησε. Όπως μου είπαν οι ίδιοι ποτέ στο παρελθόν σε αυτό το χωριό δεν είχε μαζευτεί τόσος κόσμος για να δει έναν πολιτικό. Τους ευχαριστώ!

Στην συνέχεια πήγαμε στο Νομό Κοζάνης στη Σιάτιστα στο Δημαρχείο και μετά στο Δημαρχείο Κοζάνης και μετά στην ΔΕΕΠ όπου συνομίλησα με όλα τα κομματικά μας στελέχη. Το παρόν εκεί έδωσε και ο νυν και ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδης και Κασαπίδης.

Ενότητα από την κορυφή έως την βάση στην Δυτική Μακεδονία για τη νίκη της παράταξης στις Ευρωεκλογές.