Στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νεστορίου, ανακοινώνεται ότι ξεκινά από φέτος το Φεστιβάλ Γράμμου.

Ένα πολυδύναμο και πολυθεματικό format που στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση και τη χρονική επέκταση των δράσεων καθώς και στην προβολή και τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Ο Δήμος αναλαμβάνει από φέτος να εμπλουτίσει το καλοκαίρι με συναυλίες στο ποτάμι , θεατρικές παραστάσεις, workshops για παιδιά, open air cinema, λογοτεχνικά και ιστορικά συμπόσια, πεζοπορίες, βραδιές Κάστρου κ.α

Η φετινή χρονιά θα είναι προπαρασκευαστική και σύμφωνη με τα ειδικά μέτρα για τον covid και ο σχεδιασμός θα εκτελεστεί πιλοτικά με σκοπό να τεθούν οι βάσεις για έναν σταθερό και διαρκή θεσμό.Το φετινό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

*Σχετικά με τις εκδηλώσεις του River Party λόγω των φετινών συνθηκών δε δύναται να πραγματοποιηθούν ως είθισται, θα γίνουν όμως 2 συναυλίες τις αντίστοιχες μέρες και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εν όψει διαρθρωτικών αλλαγών και μέσα στο πλαίσιο της ένταξής του, στο Φεστιβάλ Γράμμου.