Η φετινή σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της με μια υπέροχη σύμπραξη της παραδοσιακής και της λαϊκής μουσικής στην εκδήλωση «Λαϊκά Παραδοσιακά κι ωραία». Οι καθηγητές κ Γεώργιος Σκηπητάρης και κ. Κωνσταντίνος Παλάγγας ενορχήστρωσαν και προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ένωση και επιμελήθηκαν την ηχητική υποστήριξη της εκδήλωσης έτσι ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι δυνατότητες των μαθητών και οι ιδιαιτερότητες των μουσικών οργάνων μέσα από τη σύμπραξη.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Βοΐου κ Χρήστο Ζευκλή για την υποστήριξη στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ειδικά τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ναούμ Τσιαούση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Προγραμματισμού κ. Γεώργιος Μαγιάγκας, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Υποδομών και Έργων κ. Βασίλειος Ώττας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Ναού Τσιαούσης, ο Σχολικός Σύμβουλος των Θεολόγων κ. Νικόλαος Ματθαίου, ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σιάτιστας κ. Θωμάς Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μιχάλης Γκουτζιαμάνης και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τα παιδιά.

Παρακολουθήστε το εκπληκτικό αποτέλεσμα στο https://youtu.be/0n6KB0Pfib4

Προσκαλούμε τα παιδιά της Στ Δημοτικού να κάνουν αίτηση εγγραφής στο
Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας μέχρι τις 31-5-2023.

Η αίτηση και το ενημερωτικό υπάρχει στην ιστοσελίδα του σχολείου
http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr