Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων της Παρασκευής έκανε έκκληση να μην γίνονται πλέον εξ αποστάσεως τα δημοτικά συμβούλια, διότι διαφορετικά δεν μπορεί να συμμετάσχει παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. «Η έκκλησή σας δεν γίνεται δεκτή. Θα πάτε για παράβαση καθήκοντος αν δεν πατάτε στο δημοτικό συμβούλιο και το σαμποτάρετε» απάντησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Μπουκουβάλας λέγοντας ότι θα τους στείλει στην Αποκεντρωμένη ως πειθαρχικό παράπτωμα. «Ο πρόεδρος αποφασίζει πως θα γίνει το δημοτικό συμβούλιο, κανένας Κωνσταντόπουλος» τόνισε ο ίδιος.

Για υπερφίαλη πολιτική μίλησε η Ρίτσα Σπυρίδου διερωτώμενη αν ο πρόεδρος του Δ.Σ. είναι συνήγορος του δημάρχου ή του διαβόλου.

«Σιγά τα ωά» είπε όσον αφορά τη χιονοστιβάδα των έργων στο δήμο, όπως τα ονόμασε ο δήμαρχος.
Στη συνέχεια λόγω και της έντασης που προκλήθηκε για ακόμα μια φορά ο κ. Κωνσταντόπουλος ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του θα εξετάσει πώς θα λειτουργήσει σε ανάλογη περίπτωση. Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν από την συνεδρίαση από την παράταξη του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και της Ρίτσας Σπυρίδου. Έτσι από τους 22 έμειναν 7 με τον πρόεδρο να χαρακτηρίζει σαμποτέρ το Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να αναφέρει ότι ο κ. Μπουκουβάλας τινάζει στον αέρα το δημοτικό συμβούλιο.

Ιωάννα Παπαδημητρίου