Στις 18 και 19 Ιουλίου 2021 και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμυνταίου διοργανώθηκε η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού στη πόλη του Αμυνταίου.

Οι αγώνες που ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, προσέλκυσαν αθλητές από όλη την Ελλάδα καθώς και πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε και χειροκρότησε τους
αγωνιζόμενους.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης ευχαρίστησε τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού για την επιλογή της πόλης του Αμυνταίου ως προς την διεξαγωγή της διοργανωσης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Δήμος θα στέκεται πάντοτε αρωγός σε τέτοιες δραστηριότητες. Επίσης, ευχαρίστησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαίδας και το ΕΚΑΒ για την συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτού του είδους οι διοργανώσεις και ιδιαιτέρως μορφές αγώνων Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων είναι πολύ σημαντικές τόσο για την επίδειξη των οδηγικών ικανοτήτων των αθλητών όσο και των ικανοτήτων των οχημάτων, με κύριο στόχο πάντα την οδηγική ασφάλεια.

#ΔήμοςΑμυνταίου