Ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες μέρες γίναμε μάρτυρες της αδυναμίας διοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα, αυτή τη φορά και στην Πτολεμαΐδα μετά την Κοζάνη, με την αναβολή του εντός έδρας αγώνα του Εορδαϊκού με τον Βατανιακό.

Και σε αυτή την περίπτωση, όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι και αποποιούνται της ευθύνης τους συνεχίζοντας το πινγκ-πονγκ ευθυνών και ανακοινώσεων. Οι ψευτοκαβγάδες γίνονται πάνω στα συντρίμμια της εγκατάλειψης που δημιούργησαν οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά, αλλά και των εκπροσώπων τους στην Τοπική Διοίκηση.

Αν επρόκειτο για έργα που θα εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα και τα κέρδη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, τότε οι διαδικασίες θα ήταν fast track και θα ξεπερνιόντουσαν τα εμπόδια εν μία νυκτί.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας βρίσκεται μακριά από λογικές ανάθεσης σε κάποιους «παράγοντες» να λυθούν τα προβλήματα. Επιδιώκουμε τη μέγιστη συνεργασία και δραστηριοποίηση όλων στα σωματεία, στις ενώσεις και στις ομοσπονδίες ώστε οι άνθρωποι του αθλητικού κινήματος να διεκδικήσουν από Δήμο, Περιφέρεια και κράτος την άμεση λύση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν.

Απαιτούμε:

Να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκδοθεί άμεσα η άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

Να διεκδικηθεί η επαρκής χρηματοδότηση για τη συντήρηση και αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Εορδαίας και στις τοπικές κοινότητες.

Προσλήψεις όλου του απαραίτητου προσωπικού, με μόνιμες σχέσεις εργασίας και πλήρη δικαιώματα, για τη φύλαξη, τη σωστή λειτουργία και καθαριότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων και λοιπών χώρων άθλησης του Δήμου Εορδαίας.

19/09/2023