Μετά από τα πρόσφατα γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή της ΠΕ Κοζάνης για την θανάτωση των μινκ (γουνοφόρα ζωάκια) στο πλαίσιο της εξάλειψης της μετάδοσης του Covid-19 και ειδικότερα τον αυστηρό έως και σκληρό σχολιασμό της παραπάνω είδησης από έναν εκ των συνεργατών μας, νιώθουμε την ανάγκη και έχουμε την υποχρέωση να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Διαπιστώσαμε ότι ο κύριος τάδε εξέθεσε την άποψή του δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο fb.

Κατόπιν, σε αναρτήσεις χρηστών δημιουργήθηκε μια πλάνη με αφορμή τα συγκεκριμένα σχόλια, διότι πολλοί σύνδεσαν τα σχόλια του συγκεκριμένου με το συγκρότημα “Κοζανίτικο ΤΑΚΙΜΙ”, ταυτίζοντας τις αντιλήψεις του ατόμου με αυτές των μελών του συγκροτήματος.

Το γεγονός αυτό συνιστά κατάφορη αδικία και παραπληροφόρηση. Για το λόγο αυτό θέλουμε από την πλευρά μας να ξεκαθαρίσουμε ότι, η παραπάνω άποψη δεν ταυτίζεται -σε καμιά περίπτωση- με αυτή, των μελών του συγκροτήματος μας, δεν εκφράζει το συγκρότημά μας!

Ως φυσικό επακόλουθο, είναι πρέπον να ζητήσουν “Συγγνώμη” όσοι υπέπεσαν στο ατόπημα, άθελά στους, να στοχοποιήσουν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός μας, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος για συκοφαντική δυσφήμηση.

Τέλος, εκφράζουμε τη συμπόνια και τη συμπαράσταση μας στους ανθρώπους του κλάδου της γούνας, οι οποίοι δοκιμάζονται για πολλοστή φορά, όπως άλλωστε και ολόκληρη η κοινωνία, στο πλευρό της οποίας σταθήκαμε πάντοτε αρωγοί!

Ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκαλέσαμε.

Ευχόμαστε Υγεία σε όλο τον κόσμο

Καλή αντάμωση

Το Κοζανίτικο Τακίμι