Για να μπορέσει το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της SL2 θα χρησιμοποιηθεί το κλειστό. Διότι πολύ απλά δεν προλαβαίνουμε για νέες κατασκευές και ειδικά για ξεχωριστούς χώρους αποδυτηρίων των ομάδων, τουαλέτες, ντουζιέρες, χώρος για διαιτητές και παρατηρητές.

Την ώρα φυσικά που θα γίνονται οι αγώνες της Κοζάνης δεν θα μπορούν να πραγματοποιούνται παράλληλα αγώνες στο κλειστό με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τα υπόλοιπα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης κοκ. Φισούνα θα ενώνει το γήπεδο ποδοσφαίρου με το κλειστό, η οποία θα έχει το απαιτούμενο πλάτος για να μπορεί να διχοτομηθεί από ένα διαχωριστικό προπέτασμα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η χωριστή είσοδος και έξοδος των ομάδων και των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο.

Η πτυσσόμενη σήραγγα αυτή θα εκτείνεται ως τον αγωνιστικό χώρο και θα έχει τη δυνατότητα να συμπτύσσεται και να αναπτύσσεται ταχύτατα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν ένας ποδοσφαιριστής εισέρχεται ή αποσύρεται από τον αγωνιστικό χώρο.

Ιωάννα Παπαδημητρίου

Το ΔΑΚ πλέον έχει άδεια για αγώνες Γ1- Η ΠΑΕ Κοζάνης αιτήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου την αλλαγή κατηγοριοποίησης

Οι ευθύνες του Δήμου Κοζάνης για το ΔΑΚ, η σιωπή της ομάδας και ο Χατζηπετρής