Φίλες και φίλοι,

Σας ζητώ να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, επειδή στις 8 του Οκτώβρη καλείστε να πάρετε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο αλλαγής στη ζωή σας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1992, μεγάλωσα και κατοικώ στο Πλατανόρρευμα. Αποφοίτησα από τη σχολή Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκα στην Ειδική Αγωγή στο μεταπτυχιακό μου στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης “Tor Vergata”. Από το 2015 εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σήμερα υπηρετώ στο Δημοτικό Σχολείο Πλατανορρεύματος. Ταυτόχρονα, απέκτησα πτυχίο Προπονητή Αθλητικών Ακαδημιών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με την επαγγελματική μου πορεία, ασχολούμαι με τον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβος) και ειδικότερα με το αγώνισμα του Επτάθλου, έχοντας καταφέρει να πετύχω μια από τις 10 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στη χώρα μας, κατακτώντας νίκες σε πανελλήνιο, βαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Το ταξίδι ενασχόλησης μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2019, όταν μέσω της συναναστροφής μου με γονείς, μαθητές, συναδέλφους και συμπολίτες, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου και εκλέχτηκα μέλος της Τοπικής Κοινότητας Πλατανορρεύματος.

Οι περισσότεροι με γνωρίζετε, ξέρετε τι άνθρωπος είμαι, τι ιδανικά πρεσβεύω, τις πεποιθήσεις μου, τα θέλω μου, την προσήλωση στους στόχους.

Αγαπώ τον τόπο μας, αφουγκράζομαι καθημερινά την αγωνία των συμπολιτών μου για το μέλλον του. Επιθυμία μου είναι να καταφέρω να αναδείξω και να βελτιώσω όλα αυτά που αγαπούν όσοι περπατούν στους δρόμους και στην ιστορία του Δήμου μας. Κάθε πτυχή του έργου του Δήμου Σερβίων επηρεάζει τη ζωή μας. Ζει στις γειτονιές μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας.

Φτάνει, όμως, με το εγώ. Πάμε σε αυτό που μπορεί να κάνει μικρά και μεγάλα θαύματα. Στο εμείς.

Για να αλλάξει προς το καλύτερο ο τόπος χρειάζεται να προσπαθήσουμε ενεργά όλοι μαζί, συμμετέχοντας και στα κοινά και διαμορφώνοντας την πολιτική. Για να έχουν τα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει. Για όλους. Όλοι μαζί. Δίχως δογματικές αντιλήψεις, δίχως περιορισμούς και προκαταλήψεις.

Η πρόοδος είναι ωραία λέξη, αλλά αυτό που τη δημιουργεί είναι η αλλαγή. Σε μια εποχή γρήγορων αλλαγών, το να κάθεσαι ακίνητος είναι η πιο επικίνδυνη ενέργεια. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν. Είμαι σίγουρη όμως ότι για να διορθωθούν, πρέπει να αλλάξουν.

Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.

Θέλω μόνο να σας πω ότι αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητώ να με εμπιστευτείτε. Και να δεσμευτώ πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε.

Γιατί ο Δήμος Σερβίων είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά. Δημιουργικά και αξιόπιστα.

Με εκτίμηση,
Τζικανούλα Στυλιανή (Στέλλα)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε Σερβίων με την παράταξη “ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ” με Υποψήφια Δήμαρχο την Λαζαρίτσα Σπυρίδου.