Vasilopoulos Stratos: Η Πρέσπα πετάει με τα φτερά της Aegean!
Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Οχι….!!! Οχι…! Δεν έχουμε αεροδρόμιο στην Πρέσπα!
Στο τεύχος 106, το πρώτο του 2025, του περιοδικού Blue fly smart της Aegean Airlines, απογειώνει την ομορφιά των Πρεσπών, φέρνοντας τες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκατομυρίων ταξιδιωτών σε όλη την Ευρώπη, δεδομένου ότι, η Πρέσπα έχει την τιμητική της, τόσο στο εξώφυλλο όσο και στις 45 σελίδες με το αφιέρωμα στην Πρέσπα του Περιοδικού!
Με εξώφυλλο που μαγεύει και περιεχόμενο που συγκινεί, οι επιβάτες ανακαλύπτουν το αστείρευτο φυσικό πλούτο και την αυθεντική φιλοξενία της Πρέσπας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι, η Πρέσπα, προβάλλεται μέσα από το περιοδικό, ανάμεσα στους πιο εμβληματικούς και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως (Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, Βενετία, Πράγα, Βουδαπέστη, Βαρκελώνη κτλ)!
Το περιοδικό Blue fly smart, τοποθετείται στο κάθισμα του κάθε επιβάτη της Aegean Airlines, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας, η οποία εξυπηρετεί σε ετήσια βάση περίπου 15 εκ. επιβάτες, σε συνολικά 165 προορισμούς εκ των οποίων 135 στο εξωτερικό!
Η Aegean μας ταξιδεύει σ’ έναν τόπο όπου ο ουρανός καθρεφτίζεται στα νερά και η παράδοση χορεύει στον ρυθμό της φύσης. Γνωρίστε τις Πρέσπες, εκεί όπου η γαλήνη της λίμνης συναντά την περιπέτεια της εξερεύνησης .
“Πετάξτε” μαζί μας, στον νεραϊδότοπο των Πρεσπών, εκεί που η σαγηνευτική ομορφιά του τόπου με τα καταγάλανα νερά των λιμνών και την πανάρχαια ιστορία της περιοχής, χάνετε στα βάθη των αιώνων, ανάμεσα σε θρύλους, νεράιδες και ξωτικά! Επιλέξτε έναν προορισμό που θα μείνει για πάντα στην καρδιά σας.
https://el.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/en-ptisei/periodiko-blue/blue-106/


















