8ο Γυμνάσιο Κοζάνης : Τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας στα παιδιά των δύο θεατρικών ομίλων που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους συμμετέχοντας στη διασκευή του έργου και στις χορογραφίες και απέδειξαν με τη αφοσίωση και τη σκληρή τους δουλειά πως το δημόσιο σχολείο μπορεί να κάνει θαύματα!

Συγχαρητήρια και στις υπεύθυνες γι αυτή την εξαίρετη προσπάθεια, τη Διευθύντρια κ. Ευαγγελία Κουσκουλή και τη φιλόλογο κ. Αλίκη Τσεπραηλίδου.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την κ. Κωνσταντίνα Τεντόγλου, τον κ. Βαγγέλη Τζημόπουλο, τον κ. Βαγγέλη Βέττα και τη βουλευτή κ. Καλλιόπη Βέττα που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να πλαισιώσουν μουσικά την παράσταση μας.

Ευχαριστίες και σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Γιάννη Κοκκαλιάρη, τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης κ. Βασιλική Βόντσα, τη Σύμβουλο Φιλολόγων Π.Ε. Κοζάνης, κ. Αγνή Παπακώστα, τον Σύμβουλο Πληροφορικής κ. Αθανάσιο Παπαβασιλείου και την πρώην μας Διευθύντρια και νυν Σύμβουλο Φιλολόγων Π.Ε. Καστοριάς, κ. Ελένη Γερούση.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας: “Christin Strom” κ. Γιάννα Γρηγοριάδου για την παραχώρηση των σκηνικών της παράστασης και τα Οπτικά Βήκα για την ενίσχυση της παράστασης.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά!