Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 5/4/2021 -10/4/2021. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο prlogos.gr.

Tooky Toy :: ΞΥΛΙΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣ ΜΕ ΣΦΥΡΑΚΙ

Με αυτόν τον ξύλινο πάγκο με καρφώματα το παιδί θα αναπτύξει την ικανότητα της αντίληψης και ιδιαίτερα τον συντονισμό ματιού και χεριών. Το ξύλινο αυτό παιχνίδι συμπεριλαμβάνει σφυράκι για ατέλειωτες ώρες μαστορέματος.

Τεμάχια: 8

ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 έτους.
ΤΙΜΗ: 11,34€

Cubika Ξύλινος Πύργος με μεταβαλλόμενες θέσεις 2D 18 εκ.

Πύργος ισορροπίας από ξύλο οξιάς της εταιρείας Cubika. Αποτελείται από 12 τουβλάκια διαφορετικού χρώματος, σχήματος και μεγέθους, που δεν έχουν αιχμηρές γωνίες και ταιριάζουν σε διαφορετικές θέσεις. Το παιχνίδι αναπτύσσει δεξιότητες λεπτής κινητικότητας και διδάσκει το παιδί πώς να επιλέγει τα χρώματα και πώς να κάνει διάκριση μεταξύ διαφορετικών γεωμετρικών σχημάτων. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 18 μηνών και άνω.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 1 εώς 4 ετών.
ΤΙΜΗ :8,10€

Sigikid Πανάκι αγκαλιάς ‘Σκυλάκι γκρι’

Υφασμάτινο κομφόρτερ ‘Σκυλάκι’ με κόμπους στις άκρες για το στόμα, από την εταιρεία Sigikid. Κατασκευάζεται από υποαλλεργικά υφάσματα και μη τοξικά υλικά με μαλακή υφή για να συντροφεύει τα παιδιά στις πρώτες στιγμές της ζωής τους. Πρόκειται για ένα προϊόν απόλυτα ασφαλές για βρέφη. Ηλικία Από 0 μέχρι 2 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 0 εώς 1 έτους.
ΤΙΜΗ: 28,80€