Παρουσία του Ιωάννη Πλακιωτάκη ο Α’ Αντιπροέδρου  της Βουλής των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η  επετειακή  εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΟΔΕ Κοζάνης .Η Ελλάδα δεν είναι το  μαύρο πρόβατο αλλά πρωταγωνιστής των εξελίξεων, μια ισχυρά οικονομική χώρα είπε με την αντιπολίτευση να καπηλεύεται  την εθνική τραγωδία των Τεμπών .Λόγο έκανε επίσης για το 15ο συνέδριο της ΝΔ στο Ζάπειο στις 5 Απριλίου .

Το παρών έδωσε και ο Στέλιος Κονταδάκης γραμματέας του οργανωτικού της ΝΔ, ο οποίος  μίλησε για τη βαρύτητα των ευρωκλεογών για να εδραιωθεί η πολιτική κυριαρχία της ΝΔ και να διατηρηθούν οι πολιτικοί σχηματισμοί .Δημοσκοπικά υπερέχουμε παρόλα τα τερτίπια της αντιπολίτευσης .

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης  ανέφερε ότι η ενηλικιωμένη  ΝΔ πήρε στις σωστές αποφάσεις  βοηθώντας στη μετεξέλιξη της χώρας μας. Οφείλουμε να λειτουργούμε σε ένα ευρωπαϊκό και εθνικό πλαίσιο όπως είπε.    Ο Γιώργος Κασαπίδης  τόνισε ότι η Ν.Δ. εγγυάται    τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας έχοντας επιδείξει ιδιαίτερο έργο σε δύσκολες καταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήρθε  και ο Βαγγέλης  Μεϊμαράκης, που αναφέρθηκε στην πράσινη ατζέντα της ΝΔ , τη στήριξη των αγροτών, αλλά και την  αυτάρκεια των αγροτικών ευρωπαϊκών  προϊόντων  .Παρόντες  ήταν και υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Ιωάννα Παπαδημητρίου