🔷 Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε μαζί με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης, στην εξαιρετικά επιτυχημένη Ημερίδα που διοργάνωσε το Ειδικό Κέντρο Ημέρας Αλτσχάιμερ Κοζάνης της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ» με θέμα «Διαγενεακή Σύγκλιση-Θυμάμαι και Μαθαίνω».

🔷 Στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, που πραγματοποιήθηκε χθες (29-11-2023) η ημερίδα συμμετείχαν ως εισηγητές αξιόλογοι ομιλητές – επιστήμονες, με εμπειρία και γνώση. Επίσης, συμμετείχαν μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π. Ε. Κοζάνης που μέσω οπτικοακουστικού υλικού, ανέδειξαν τους προβληματισμούς τους, αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι ίδιοι τη συμπεριφορά των ενηλίκων.

🔷 Η Ημερίδα είχε ως στόχο τόσο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, όσο και την αντιμετώπιση φαινομένων οποιασδήποτε μορφής βίας και εξαρτήσεων, καθώς επίσης και τη δημιουργία δεσμών εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνικού συνόλου και της Ελληνικής Αστυνομίας.