Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, μια μέρα πριν τη χειμερινή ισημερία, η Αυλή του Φιλοπρόοδου αποχαιρετά για το καλοκαίρι του 2023.

Φέτος, ένα διαφορετικό τσίρκο μας έδειξε ότι η διαφορετικότητα δεν είναι ένα παράξενο θέαμα, προσκυνήσαμε μαζί με τον Παύλο τον βασιλιά της σκόνης, πετάξαμε σαν τα μεγάλα πουλιά με τη Μαρίζα, κουβαλήσαμε την τσάντα με τους στίχους του Χαράλαμπου Βασιλειάδη με την Ασπασία, τον Κώστα και το Γεράσιμο, απολαύσαμε τις ιστορίες του Αργύρη και την αβίαστη γοητεία του να κολυμπάς το χειμώνα, θαυμάσαμε το ταλέντο, τη φρεσκάδα, τη δύναμη της δημιουργίας που έχουν η Βίκυ, ο Αλέκος, ο Κυριάκος, ο Μάκης, ο Γιώργος κι ο Νίκος.

Φέτος, η Σιμόν και η Βέρα συνωμότησαν διαβολικά, ο Κλαρκ οργάνωσε μια ναυτική ανταρσία, ο Μπάστερ οδήγησε μια τρελή ατμομηχανή, ο Πήτερ και η Όντρει λήστεψαν ένα μουσείο στο Παρίσι, ο Τζον αναζήτησε την ανιψιά του στην έρημο, ο Κάρι καταδιώχθηκε από ένα αεροπλάνο, ο Τζον ήταν ένας νέος γεμάτος μεγάλες προσδοκίες κι εσείς ήσασταν όλοι εκεί μαζί τους.

Κι όταν άνθρωποι άγνωστοι χρειάστηκαν βοήθεια γιατί έχασαν τα πάντα κάτω από τόνους βρόχινου νερού, εσείς ήσασταν πάλι εκεί, στην Αυλή να τη γεμίσετε με αντικείμενα, τρόφιμα, προσωπικά είδη, να τη γεμίσετε με αγάπη, αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια.

Ήσασταν για άλλο ένα καλοκαίρι όλοι υπέροχοι. Σας ευχαριστούμε, ξανά και ξανά, για τη στήριξη σε όλες τις δράσεις του συλλόγου, όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Και σας περιμένουμε όλους το χειμώνα, για μουσικές μέσα στο σπίτι και ταινίες στην πάνω αίθουσα.

Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και έχετε πολλή αγάπη στη ζωή σας!