Την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών του συνδυασμού του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Κουζιάκης συνομίλησε με υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ συναντήθηκε και με την Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κα Κατερίνα Δαδαμόγια. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν αναφέρθηκε η αναγκαιότητα της συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης ως προαπαιτούμενο για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, ενώ παράλληλα η κα. Δαδαμόγια έκανε αναφορά στη συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη από την πλευρά της περιφερειακής αυτοδιοίκησης προς όλους τους Δήμους τονίζοντας ταυτόχρονα τον ρόλο του Δήμου Κοζάνης στην ανάπτυξη της περιοχής, ως τον μεγαλύτερο Δήμο της Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ. Χάρη Κουζιάκη στη ΔΕΥΑΚ

Στη ΔΕΥΑ Κοζάνης και στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, βρέθηκε τη Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Ο κ. Χάρης Κουζιάκης συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ και στη συζήτηση που ακολούθησε τόνισε μεταξύ άλλων τον ζωτικής σημασίας ρόλο της επιχείρησης για τον Δήμο και την ανάγκη του να δοθούν λύσεις που θα εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της. Έκανε αναφορά στις προγραμματικές θέσεις της Δημοτικής Κίνησης και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να βρεθεί πολιτική λύση για τις οφειλές προς τη ΔΕΗ, ότι πρέπει να μειωθεί το ενεργειακό κόστος μέσω της ανάπτυξης των ΑΠΕ, καθώς και ότι η θερμική ενέργεια πρέπει να εξασφαλισθεί με σταδιακή όμως απεξάρτηση από ορυκτά καύσιμα. Τέλος, τόνισε ότι το δίκτυο τηλεθέρμανση θα πρέπει να επεκταθεί και στις τοπικές κοινότητες Κρόκου, Δρεπάνου και Μαυροδεντρίου.

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ. Χάρη Κουζιάκη στα γραφεία του ΕΦΚΑ

Το μεσημέρι της τη Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης μαζί με μέλη της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Κοζάνη.
Ο κ. Χάρης Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να ακούσει αλλά και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους του Φορέα..

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης στην οδό Αριστοτέλους

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης στην οδό Αριστοτέλους πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών της Δημοτικής Κίνησης. Ο κ. Κουζιάκης συνομίλησε με παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής αγοράς, πολλοί από τους οποίους του έθεσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για το υπαίθριο εμπόριο, καθώς και με τους γύρω καταστηματαρχες. Ενώ παράλληλα διαμοιράσθηκε τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές φυλλάδιο με το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Επίσκεψη στην τοπική κοινότητα Κρόκου

Την τοπική κοινότητα Κρόκου επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις, παρουσία του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ. Χάρη Κουζιάκη.
Τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους του Κρόκου, να ακούσουν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον του τόπου τους αλλά και να κάνουν γνωστές τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού “Κοζάνη Τόπος να Ζεις” σε θέματα που αφορούν στην εν λόγω κοινότητα.

Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και των υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη.

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χάρης Κουζιάκης, ανέλυσε τις βασικές αρχές των προγραμματικών θέσεων της Δημοτικής Κίνησης.

Τόνισε ότι κύριες προτεραιότητες είναι η διεκδίκηση της πραγματικά Δίκαιης Μετάβασης, η συνεργασία με όλους τους φορείς της περιοχής για την διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου διεκδίκησης, η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, η βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων. Ο κ. Κουζιάκης αναφέρθηκε επίσης, στη συνεχή παρουσία της Δημοτικής Κίνησης εδώ και 13 χρόνια στην κοινωνική και πολιτική ζωή του Δήμου ενώ έκανε λόγο και για τη σημερινή Διοίκηση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η περιβόητη εμπειρία του κ. Μαλούτα μόνο ως βαρίδιο και τροχοπέδη μπορεί να λογίζεται.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης μέσα σε θερμό κλίμα, παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι τόσο του κεντρικού ψηφοδελτίου όσο και οι υποψήφιοι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ.

Χάρης Κουζιάκης: «Με ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο και με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγυόμαστε ότι ως διοίκηση του Δήμου θα ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις για να γίνει ο Δήμος Κοζάνης πρωταγωνιστής».

Κοζάνη 19/09/2022
Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»