Τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 20-09-2023 ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από υποψηφίους/ες δημοτικούς συμβούλους. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών αλλά και τους εργαζόμενους, οι οποίοι του ανέλυσαν τα προβλήματα που υπάρχουν και παράλληλα του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επόμενος σταθμός ήταν τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης, όπου συζητήθηκαν ο σπουδαίος ρόλο της πολύτεκνης οικογένειας στην κοινωνία του Δήμου Κοζάνης αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι, με μεγαλύτερο αυτό του δημογραφικού. Η συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης, Κυριάκο Ιωαννίδη και μέλη του Δ.Σ. έγινε σε φιλικό κλίμα και σε πνεύμα κατανόησης, αφού ο κ. Κουζιάκης είναι και ο ίδιος πατέρας δύο μικρών παιδιών και αντιλαμβάνεται τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι γονείς ιδιαίτερα, όσοι έχουν τόσα πολλά μέλη στην οικογένεια.

Επίσης το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Κοεμτζόπουλο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Εκεί συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης, είχε την ευκαιρία να αναλύσει το πρόγραμμα της παράταξης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», ενώ παράλληλα συζητήθηκε η μεγάλη πρόκληση της περιοχής που δεν είναι άλλη από τη Δίκαιη Μετάβαση σε ένα αειφόρο, πολυδιάστατο, εξωστρεφές και κοινωνικά δίκαιο παραγωγικό μοντέλο, με ισόρροπη αξιοποίηση όλων των πόρων (φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων) με γνώμονα τον σεβασμό στις επόμενες γενιές και έμφαση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών, αξιοποιώντας το πλουτοπαραγωγικό, επιχειρηματικό και πολιτιστικό κεφάλαιο της περιοχής.

Το απόγευμα της Τετάρτης κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Κουζιάκη επισκέφθηκε την Χαραυγή και το Δρέπανο και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής σύμφωνα με το πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης.

Κοζάνη 21/09/2022
Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»