Επέστρεψαν από την Ιταλία οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης Χαρίσιος Γιώργος και Μακρυγιάννης Παναγιώτης με χαμόγελα και αισιοδοξία για μια γόνιμη συνέχεια στο άθλημα της κωπηλασίας. Οι αθλητές, φορώντας το εθνόσημο της Εθνικής μας Ομάδας αγωνίστηκαν με επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, το οποίο διεξήχθη 21 και 22 Μαΐου στο Βαρέζε της Ιταλίας κατακτώντας υψηλές θέσεις στην πανευρωπαϊκή κατάταξη.

Πιο συγκεκριμένα ο Χαρίσιος Γιώργος, μαζί με τους Γεωργίου, Φοροζίδη και Κολοβό πραγματοποίησαν μια καταπληκτική κούρσα για την 4- τετράκωπο U19 καταλαμβάνοντας την 7η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας και ο Μακρυγιάννης Παναγιώτης με τον συναθλητή του Λεωνιδα Κοπίδη κατέλαβαν την 5η θέση στον τελικό αγώνα του αγωνίσματος του 2χ διπλού σκιφ εφήβων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μακρυγιάννης Παναγιώτης ενώ ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία των παίδων πρωταγωνίστησε σε μεγαλύτερη κατηγορία εκπροσωπώντας την χώρα μας.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την αξιέπαινη προσπάθεια, τους ευχαριστούμε που κάνουν τον τόπο μα περήφανο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα μεγάλα τους βήματα!