Με την «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» ολοκληρώθηκαν χθες Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, οι δράσεις του Δήμου Κοζάνης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιελάμβανε Stroller Workout, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής, πεζοπορία, περίπατο με την τρίτη ηλικία και διαδικτυακές ημερίδες, ολοκληρώθηκε μία σειρά δράσεων που ήταν πλήρως εναρμονισμένες με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω του covid-19.

O διαγωνισμός selfie φωτογραφίας όμως, παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ! Μπροστά́ από́ το Δημαρχείο θα βρείτε το banner της Εβδομάδας Κινητικότητας. Βγείτε μια φωτογραφία, ανεβάστε τη στα Social media και μπείτε στο διαγωνισμό για κλήρωση δύο ποδηλάτων!!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικάτους όρους του διαγωνισμού:

Όροι και προϋποθέσεις selfie contest μέσω των social media:

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό με έπαθλο δύο ποδήλατα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Φωτογραφηθείτε μπροστά από το banner της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο με το ποδήλατό σας ή με αθλητική ενδυμασία ή κρατώντας στο χέρι σας το εισιτήριο του λεωφορείου με το οποίο μετακινηθήκατε το οποίο να δείχνετε προς την κάμερά σας. Προσοχή, πρέπει να φαίνεται και το banner στη φωτογραφία.

2. Κάντε “like” στη σελίδα «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης» στο Facebook ή “follow” στο Instagram @kozanimobilityweek ή και τα δύο.

3. Δημοσιεύστε τη φωτογραφία που βγάλατε είτε στο facebook είτε στο Instagram με τα 3 hashtag #mobilityweek, #kozanimobilityweek και #kozanimobilityweek2020.

Μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας από την Τετάρτη 16/9/2020 μέχρι και την Πέμπτη 24/9/2020, στις 12 το βράδυ. Προσέξτε να έχετε βάλει προηγουμένως τις ρυθμίσεις των δημοσιεύσεων “Δημόσια” γιατί αλλιώς θα είναι άκυρη η συμμετοχή.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες πρέπει να μπορούν να είναι ορατές από όλους .

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 25/9 στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης στις 11.00 το πρωί. Θα ανακοινωθούν δύο (2) νικητές και κάθε ένας θα πάρει από ένα (1) ποδήλατο.

5. Ο κάθε πολίτης μπορεί να συμμετέχει μόνο μια (1) φορά, είτε μέσω Facebook είτε μέσω Instagram. Αποκλείονται οι πολλαπλές συμμετοχές ιδίου ατόμου από πολλαπλά προφίλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα είναι έγκυρη μόνο μια συμμετοχή και οι άλλες θα ακυρώνονται.

6. Ισχύουν οι κανονισμοί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συμμετέχοντες κάτω των 17 ετών συμμετέχουν κατόπιν άδειας γονέων /κηδεμόνων.
Selfie contest!

Διαγωνισμός με έπαθλο δύο ποδήλατα!
Σας καλούμε να συμμετέχετε!!!

FB: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης