Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την εγκατάσταση και λειτουργία επαγγελματικής κουζίνας στο κτίριο του ΚΑΠΗ Σιάτιστας.

Η Δημοτική αρχή Βοΐου, είχε καταθέσει σχετική πρόταση στην πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που αφορά τον άξονα προτεραιότητας: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης», για τη χρηματοδότηση εγκατάστασης και λειτουργίας επαγγελματικής κουζίνας στο κτίριο του ΚΑΠΗ Σιάτιστας.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται και αναβάθμιση του δικτύου τάσης ρεύματος, πράξη απαραίτητη για να λειτουργήσουν οι ηλεκτρικές συσκευές

Σύμφωνα με τη μελέτη ο Δήμος Βοΐου θα δημιουργήσει σύγχρονο παρασκευαστήριο γευμάτων με πλήρη εξοπλισμό και δυνατότητα παρασκευής 300 γευμάτων την ημέρα, ενώ προβλέπεται και η αγορά ειδικού οχήματος βαν για τη διανομή των γευμάτων σε όλο το δήμο.

Με τη δράση αυτή ο δήμος θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους συνανθρώπους μας και συνδημότες μας που έχουν ανάγκη από τη στήριξή όλων μας.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).