Συνεχίζει ακατάπαυστα να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα η Κυβέρνηση απαξιώνοντας συνολικά και με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο την Επιχείρηση και τους εργαζόμενους που κράτησαν για δεκαετίες όρθια την Ελλάδα προσφέροντας αθρόα και φθηνή ενέργεια στον ελληνικό λαό.

Νέο κρούσμα ευνοιοκρατίας έρχεται να ανατρέψει το οργανωτικό μοντέλο και την ιεραρχική εξέλιξη των εργαζόμενων, αυτή τη φορά, του Α.Δ.Μ.Η.Ε. ΑΕ. Ψηφίσθηκε και δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Α΄/204 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ο Νόμος 4986/22, όπου μεταξύ των άλλων με το άρθρο 66 νομοθετείται εν ολίγοις η καταστρατήγηση του Κ.Κ.Π./Α.Δ.Μ.Η.Ε. και της ιεραρχικής εξέλιξης του τακτικού προσωπικού με την πλήρωση των θέσεων Βοηθών Διευθυντών, ακόμη και Τομεαρχών με απευθείας προσλήψεις.

Αυτό όπως είναι φυσικό θα επιφέρει μια ιεραρχική και μισθολογική στασιμότητα στο υφιστάμενο προσωπικό ενώ ταυτόχρονα οδηγεί στην πλήρη απαξίωση όσων εργάζονται στον Α.Δ.Μ.Η.Ε. οι οποίοι για τουλάχιστον τριάντα χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και διαθέτουν εξειδίκευση, εμπειρία και τεχνογνωσία απείρως επαρκέστερη από εκείνους που εισέρχονται ρουσφετολογικά και αν είχαν υποβληθεί στις διαδικασίες ΑΣΕΠ δε θα περνούσαν ούτε έξω από τις πύλες της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή αυτοί οι σκανδαλωδώς ουρανοκατέβατοι ευνοούμενοι θα δίνουν εντολές σε εργαζόμενους που έχουν προσφέρει για δεκαετίες τα μέγιστα στην εταιρεία.

Είναι διαπιστωμένο ότι έχουν βαλθεί με κάθε τρόπο να διαλύσουν την Επιχείρηση και κάθε φορά που λέμε ότι το έχουν τερματίσει και δεν μπορεί να κάνουν κάτι χειρότερο φροντίζουν άμεσα να μας διαψεύσουν. Και μη χειρότερα … έμεινε να λέμε.