Ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης επανέφερε στο περιφερειακό συμβούλιο της Τρίτης το θέμα με την ασφάλιση των οχημάτων, το οποίο ο ίδιος είχε θέσει στην περιφερειακή επιτροπή χωρίς επαρκείς απαντήσεις. .35 οχήματα είναι ανασφάλιστα σημείωσε και ο Κασαπίδης για πρώτη φορά στην Π.Ε. Κοζάνης με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου να επιμένει να συζητηθεί το θέμα.
Δεν προβλέπεται από τον κανονισμό απάντησε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία που τελικά δεν ενέκρινε το σώμα. Ο περιφερειάρχης πάντως πρότεινε να συζητηθεί το θέμα πάραυτα με την αντιπολίτευση να αποχωρεί από την αίθουσα. Στη συνέχεια ακολούθησε η πρακτική των κλειστών μικροφώνων….
Δεν τίθεται θέμα ασφάλειας των οχημάτων ανέφερε ο περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης. Πέρυσι η αντίστοιχη διαδικασία ξεκίνησε πιο αργά.
Ι.Π.
Γιώργος Χριστοφορίδης: Πόσα οχήματα της περιφέρειας είναι ανασφάλιστα;


















