Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη!

Αποχαιρετήσαμε το Σάββατο 10.9.2022 στο νεκροταφείο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη τον αγαπητό φίλο, σύντροφο, συνάδελφο και συναγωνιστή Γιάννη Δελνιώτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Άνθρωπος προοδευτικός, αισιόδοξος, αγωνιστής, με χαμόγελο και χιούμορ, εξαίρετος συνάδελφος, πρότυπο συνδικαλιστή, παλικάρι, περήφανος, με σπάνιο ήθος, ευγενικός κι αξιοπρεπής! Ότι και να πούμε είναι λίγο και η απώλειά του μεγάλη, πάνω από όλα για την οικογένειά του, αλλά και για όλους τους συντρόφους του, τους φίλους του και το συνδικαλιστικό κίνημα του ΥΠΠΟ!

Η Δημοκρατική Συνεργασία, το όραμα και δημιουργία και το ΑΡΜΕ αποχαιρετά έναν πιστό σύντροφο, αφοσιωμένο στις αρχές και τις αξίες της εργατικής τάξης, που δεν λύγισε ποτέ, ούτε στις πιο δύσκολες συνθήκες, εργατικό που αγαπούσε βαθιά και ειλικρινά τον κλάδο του και τους συναδέλφους του αρχαιοφύλακες. Αγωνίστηκε δυναμικά, με αφοσίωση και πολλές φορές προσωπικό κόστος για ένα ανεξάρτητο και υγιές συνδικαλιστικό κίνημα στο Υπουργείο Πολιτισμού. Με ήθος και γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων, χωρίς να παραβιάσει ποτέ τις αρχές και τα πιστεύω του έδινε πάντα με ανιδιοτέλεια τις μάχες του από όλες τις θέσεις στις οποίες ήταν εκλεγμένος (μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Υ.Φ.Α & ΠΟΕ-ΥΠΠΟ – μέλος Δ.Σ Ενιαίου Συλλόγου Βορείου Ελλάδος, ΕΔΟΘ τμ. ΑΔΕΔΥ Θεσ/κης). Με τη στάση και τη δράση του κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο την αγάπη των συναδέλφων του αλλά και το σεβασμό των πολιτικών και συνδικαλιστικών του αντιπάλων. Παρέμεινε ενεργός στο συνδικαλιστικό κίνημα μέχρι το τέλος.

Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη!

Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του!

Σημ.: Ο Γιάννης Δελνιώτης υπάλληλος του ΥΠΠΟ στη Θεσσαλονίκη, που κατάγονταν από το Μικρόβαλτο Σερβίων Κοζάνης, έφυγε από τη ζωή 8.9.2022 σε ηλικία 61 ετών.

πηγή:mikrovalto.gr