Με απόλυτη επιτυχία τελέστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022, τα εγκαίνια του κτιρίου διοικήσεως του 9ου Rally Greece Off Road που βρίσκεται στο χώρο της εμποροπανήγυρης της πόλης του Άργους Ορεστικού.

Μια ημέρα πριν δοθεί το έναυσμα για το 9ο Rally Of Greece που θα πραγματοποιηθεί στο Άργος Ορεστικό από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου διοίκησης της διοργάνωσης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου, ο δήμος κατάφερε να ολοκληρώσει το κτίριο έκτασης 640 τ.μ, σε 43 ημέρες.

Το κτίριο είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία και διαθέτει πρότυπη μόνωση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα και συστήματα εξαερισμού – κλιματισμού.

Επίσης το κτίριο παράλληλα θα ανοίξει νέους δρόμους για τη διεξαγωγή στην περιοχή και άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων, όπως αγώνες ποδηλάτων και μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου κ.α. Επιπλέον, θα αποτελεί το κτίριο διοίκησης της ετήσιας εμποροπανήγυρης, της νέας κεντρικής αγοράς που σχεδιάζει η δημοτική αρχή του Άργους Ορεστικού.

Περιλαμβάνει Ιατρείο, αίθουσα αγωνιζομένων – briefing, VIP Αrea, αίθουσα τύπου, χώρο γραμματείας, αποθήκες, κουζίνα, Rally Control, αίθουσες αγωνοδικών, αίθουσα τεχνικών εφόρων, αίθουσα αλυτάρχη –  επικοινωνιών, wc και wc ΑμεΑ.

Στο τέλος ο κ. Κώστας Θεολόγης, εκπρόσωπος της διοργάνωσης των αγώνων απένειμε τιμητικές πλακέτες σε όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του 9ου Rally Greece Offroad.

Ακολούθησαν τα εγκαίνια του Διοικητηρίου και ξενάγηση στους χώρους του κτιρίου από τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Πάνο Κεπαπτσόγλου.

Δείτε εδώ τα εγκαίνια του κτιρίου διοίκησης που πραγματοποιήθηκαν με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος και την ομιλία του δημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Πάνου Κεπαπτσόγλου, του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιου Κασαπίδη:

Δείτε εδώ την κοπή της κορδέλας και την ξενάγηση στο νέο κτίριο διοικήσεως του Rally of Greece από τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Πάνο Κεπαπτσόγλου:

Δείτε εδώ την συνέντευξη τύπου:

Πηγή:ditikostipos.gr